6 Mayıs 2018 Pazar

BAZI YOLLAR YALNIZ YÜRÜNÜR - DESTEK YAYINLARI

on Mayıs 06, 2018


Merhabalar... Mutlu, huzur dolu günler dilerim.

Yeni bir haftaya, yeni kitaplar ve çok özel bir yorumla başlayalım. 

Özgür Bacaksız'ın  aforizmaları ve kendine has üslubu ile kaleme aldığı harika bir kitaptan bahsedeceğim sizlere.
Siz hiç kalabalıklar içinde yalnız kaldınız mı? Dost görünümlü düşmanlardan ne kadar darbe aldınız? Kendinizi ne kadar tanıyorsunuz? Ne kadar insanız ne kadar egomuza yenik düşüyoruz? Nasıl böyle teknolojinin esiri olduk da manevi duygulardan böyle geri kaldık? 

Yazar, o kadar yalın ve sade bir üslupla anlatmış ki okumaya doyamadım. Her sayfada, sırtınızdaki yüklerden kurtuluyor, ruhunuz arınıyor ve rahatlıyorsunuz.

Kitabı okuyup bitirdikten sonra hayata ve insanlara bakış açınız değişecek. Küçük sandığınız şeylerle mutlu olmanın, nefes aldığınız sürece umudun var olduğunun, şükretmenin önemini bir kere daha anlayacaksınız.

Yazarımız, çok kıymetli değerlerimizin sözlerine yer vermiş kitabında. Öyle yerlerde kullanmış ki nokta atışı dedikleri şey gerçekleşmiş. Ders çıkarılacak, düşünmeye mecbur bırakacak sözler, zihin dünyanızı gizlice kuşatacak.

Kapağı mistik ve renkli... Düşündürücü ve etkileyici... Beğenmemek mümkün değil. Biz yine Destek Yayınları farkı diyelim.

Yazarımızın kalemine sağlık... Başarılarının devamını dilerim. Böyle güzel kitaplarla bizleri buluşturduğu için Destek Yayınları'na ayrıca çok teşekkür ederim.

Kitapla kalın, HOŞÇAKALIN...
Yeni yorumlarda GÖRÜŞMEK ÜZERE...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Kitap Home | Tasarım: Blogger Template | Gift Idea | Blogger Tema